Dobërçanliu ishte lojtar i klubit futbollistik “Galatasaraj” në Stamboll

 Dobërçanliu ishte lojtar i klubit futbollistik “Galatasaraj” në Stamboll

Për ata që nuk i njohim…

Personazhi që u përmend në titull të këtij shkrimi është Fettah Dindar, i cili ka lindur me 1955 në Dobërçan të komunës së Gjilanit, ndërsa me 1957 familja e tij u shpërngul në Turqi, së pari në Tekiradag e pastaj në Bursë. Sot jeton në Stamboll.

Karieren sportive e ka filluar në ‘Istanullspor’, ndërsa në sezonin 1981/1982 ishte mbrojtës në klubin e Galatasarajit, kur mbronte Simoviqi dhe luante Xhevat Prekazi. Më pastaj ishte lojtar edhe i disa klubeve futbollistike të Turqisë. Tani është asambleist në komunën e Bajrampashës në Stamboll. /Nga dr. Shevqeti/ /Koha.press/

Të ngjajshme