Nis shpërndarja e insulinave nëpër QKMF

 Nis shpërndarja e insulinave nëpër QKMF

Në Qendrat Kryesore të Mjekësisë Familjare të Kosovës ka nisur shpërndarja e insulinave, njoftoi Ministria e Shëndetësisë.

Shpërndarja e insulinave do të vazhdojë edhe ditëve në vijim.

“Njoftohen të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës se pas hapjes së rrugëve ligjore, Ministria e Shëndetësisë ka përfunduar të gjitha procedurat për furnizimin e insulinave, dhe se nga sot dhe ditëve në vijim do të vazhdoj shpërndarja e insulinave për pacientët me diabet nëpër Qendrat Kryesore te Mjekësisë Familjare”, njoftuar MSH.

Për rreth katër muaj, pacientët me diabet janë përballur me mungesa të insulinës.

Të ngjajshme