Tara Miftari nga Gjilani, fituese e çmimit të parë në “??????? ????? ????”

 Tara Miftari nga Gjilani, fituese e çmimit të parë në “??????? ????? ????”

Në Galerinë e Arteve në Ferizaj  është mbajtur festivali i pianos “Piano Fest” edicioni i IV-të.

Në këtë festival kanë marrë pjesë fëmijë nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut.

Tara Miftari ka fituar çmimin e parë në “Ferizaj Piano Fest”, shkruan Albanian Education.

Ky festival është organizuara nga profesoresha e muzikës Ylberina Isufi.

Pjesë e këtij aktiviteti kulturore ishte edhe drejtorja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Xhemile Murati-Shabani, profesorë të muzikës si dhe mysafirë të shumtë.

Të ngjajshme