Premierë : “Album Live ” nga Berat Demiri

 Premierë : “Album Live ” nga Berat Demiri

Stina e verës është stina më e nxet e vitit mirpo nxehtësia nuk është vetëm nga temperaturat e larta, i nxeti përvëlues arrihet nga këngëtarët që në të gjitha format mundohen ta zotrojn tregun muzikor. Disa me forma fizike, disa të tjerë me videoklipe të shtrejta e disa tjerë me fuqin e vokalit që posedojnë.
Kur behet fjalë për vokal një nderë artistët i cili gjatë gjithë sezonit këndo Live është këngëtari nga Gjilani Berat Demiri.
Këngëtari në fjalë atero në një treg të sigurt , ai është 100% i angazhuar në dasma e ahengje familjare.
Vokali briland dhe zotrimi i muzikës Live ka bërë që Berat Demiri të jetë një nga këngëtaret më të kërkuara në dasmat shqipëtare.
Berati këtë sezonë ka lansuar Albumin Live për të gjithë fansat e ti.
Albumin në mënyr fizike mundë ta bleni në CD shop Atalanta në Gjilan, ndersa këngët në youtube i gjeni tek kanali BARESHA.

Të ngjajshme