Nxënësit e SHFMU “Musa Zajmi” të parët në garat regjionale të Pingpongut

 Nxënësit e SHFMU “Musa Zajmi” të parët në garat regjionale të Pingpongut

Sot (11.02.2023 ) në Viti u mbajtën garat Regjionale në Sportin e Ping Pongut, ku shkolla “Musa Zajmi” arriti të mposhtë komunën e Kamenicës dhe të Vitisë me rezultate 2:1.

1.Musa Zajmi 2:1 Avni Rrustemi-Kamenicë

2.Musa Zajmi 2:1 Bafti Haxhiu – Viti

Urime Shkollës “Musa Zajmi”, nxënësve, Komunës së Gjilanit dhe të gjithë të tjerëve.

Suksese në garën e rradhës, në garën Republikane. /zerogjasht.com/.

Të ngjajshme