Nikolaos Karampetakis, ndihmëstrajner te ?? ?????

 Nikolaos Karampetakis, ndihmëstrajner te ?? ?????

FC Drita ka kompletuar stafin teknik me ndihmëstrajnerin Nikolaos Karampetakis, i cili iu bashkua klubit së bashku me trenerin Akis Vavalis.

Niko është prezantuar para lojtarëve së bashku me trenerin Vavalis dhe kështu FC Drita në vazhdim të kampionatit do të jetë me staf të kompletuar.

Të ngjajshme