Në festivalin “?????????”, Eni Ademi zë vendin e parë

 Në festivalin “?????????”, Eni Ademi zë vendin e parë

Eni Ademi nga Gjilani zë vendin e parë në festivalin internacional të pianos “PianoFest”, të mbajtur në Bitola të Maqedonisë Veriore, ku kishte pjesëmarrës nga shumë shtete të ndryshme, shkruan portali zerogjasht.

Në festivalin “PianoFest”, Eni Ademi u vlerësua më pikët maksimale nga juria profesionale dhe merr 96.3 pikë dhe zë vendin e parë.

Eni Ademi është nxënëse në klasën e dytë të shkollës së muzikës në Gjilan nën përkujdesjen e mësueses Dafina Bajrami / zerogjasht/

Të ngjajshme