Mos i lejoni fëmijët të ulen në këtë pozitë

 Mos i lejoni fëmijët të ulen në këtë pozitë

Fëmijët duan të vrapojnë, luajnë, kërcejnë e rrotullohen. Ata janë natyrisht aktiv dhe kanë tendencë që të kenë energji që rrallë ka nevojë për mbushje.

Megjithatë, kur vjen koha e pushimit, ose kur ka ndërprerje të shkurtra të aktivitetit, ata ulen në tokë me një lodër ose një libër. Si prindër duhet të jeni të vëmendshëm ndaj pozicioneve të tyre të të ulurit.

kofshët në përgjithësi. Disa komplikime të zakonshme fillestare nga ulja në pozicionin “W” përfshijnë dëmtime të palcës kurrizore.

Pra, nëse fëmijët nuk duhet të ulen në një “W” çfarë alternativash të tjera janë në dispozicion? Si duhet t’i korrigjojmë fëmijët kur i shohim ata ulur kështu?

Konsideroni një letër tjetër të alfabetit. Në vend të “W” sugjeroni fëmijës tuaj se ai ulet si “V.” Mund t’i tregoni edhe formën e këmbëve në pozita dhe ta përdorni atë si pikë mësimore. Kjo siguron të njëjtën sasi të stabilitetit pa të gjitha kërcënimet e dëmtimit të muskujve.

Të ngjajshme