Mjeku Florim Cuculi bëhet profesor ndihmës në Universitetin e Lucernit

 Mjeku Florim Cuculi bëhet profesor ndihmës në Universitetin e Lucernit

Prof Dr. mjek. Florim Cuculi ka përfunduar studimet për mjekësi në Universitetin e Bazelit.

Pas një qëndrimi tre vjeçar (fellowship) në Spitalin Universitar të Oksfordit në Angli, ai punoi si mjek nga viti 2012 dhe si mjek në kardiologji në LUKS nga viti 2015.

Në vitin 2018 u emërua si krye mjek për kardiologji./Gazeta Shëndeti

Të ngjajshme