Mësoni se kur ë???ë ????????? Zyra e gjendjes civile në Dobërqan

 Mësoni se kur ë???ë ????????? Zyra e gjendjes civile në Dobërqan

Zyra e gjendjes civile në Dobërqan të Gjilanit është themeluar në vitin 1970 dhe ofron shërbime për këto vendbanime:

?Dobërqan,

?Bukovik,

?Muhagjer si dhe një pjesë të fshatit? Petrit.  /zerogjasht.com/

Të ngjajshme