Mësoni sa punëtorë kishte ??ë?????ë?? ?????? në Gjilan

 Mësoni sa punëtorë kishte ??ë?????ë?? ?????? në Gjilan

Në vitet 1970-1990, Gjilani njihej si një prej komunave me më së shumti zhvillim ekonomik dhe funksiononin mbi tetë fabrika dhe shumë ndërmarrje të tjera fitimprurëse.

Në Ujësjellësi Morava në Gjilan ishin të punësuar 130-160 punëtorë./zerogjasht/.

Të ngjajshme