Më datë: 28.07.2023 (e Premte) mbahet mbrëmja “Të fala nga Gjilani”

 Më datë: 28.07.2023 (e Premte) mbahet mbrëmja “Të fala nga Gjilani”

“Të fala nga Gjilani”, mbrëmja e cila në vete përfshin një përmbledhje me poezi e këngë që vijnë të artikuluara prej aktorëve të Teatrit të Qytetit të Gjilanit vjen këtë të premte, më 28 korrik, ora 20:00, në oborrin e Bibliotekës së Qytetit.

Performanca vjen për të gjithë qytetarët e Gjilanit po në veçanti për bashkatdhetarët tanë të cilët i japin shumë dashuri, jetë e plot ngjyra qytetit të Gjilanit.

“Te fala nga Gjilani” është një vokacion artistik i krijuar për një performancë të hapur ose “open air” e që organizohet në kuadër të aktiviteteve të Ditëve të Diasporës, të krijuara si kalendar nga Drejtoria e Kulturës dhe Komuna e Gjilanit.

Të ngjajshme