Këta ? ???????ë ?ë ???????? kanë pasur fatin të jenë ?ë???????? të Deklaratës së Pavarësisë së Kosovës

 Këta ? ???????ë ?ë ???????? kanë pasur fatin të jenë ?ë???????? të Deklaratës së Pavarësisë së Kosovës

Këta 5 deputet në vitin 2008 kishin fatin të jenë nënshkrues të Deklaratës së Pavarësisë:

1.Lutfi Haziri, (LDK),

2.Fatmir Rexhepi (LDK),

3.Hydajet Hyseni (PDK)

4.Dritë Maliqi (LDD) dhe

5.Ahmet Isufi (AAK).

Të ngjajshme