Këngëtarja ??????? ????? ??????, ka fituar vendin e parë në festivalin “Këngë Jeho” 2023, mbajtur në Strugë

 Këngëtarja ??????? ????? ??????, ka fituar vendin e parë në festivalin “Këngë Jeho” 2023, mbajtur në Strugë

Qendra Kulturore “Anamorava” nga Vitia, ka njoftuar se këngëtarja e këtij ansambli, Naile Halili, ka fituar vendin e parë në festivalin “Këngë Jeho” 2023, mbajtur në Strugë.

Zeri i saj i kristalt dhe pergatitja në nivelin me te larte artistik dhe profesionalë Nailja, po zënë vende në estraden shqiptare, thuhet tutje nga kjo qendër kulturore.

Ajo me paraqitjen e saj ka mahnitur publikun.”Drejtuesit e Qendres Kulturore,,Anamorava” faleminderojnë DKR-Viti, z.Valmir Sahiti per perkrahjen dhe mbeshtetjen e vazhdueshme, dhe pa dyshim se te gjitha mbeshtetje nga institucionet e komunes Vitisë, QK,,Anamorava” me anëtarët e saje, do t’i kthej ne triumfe duke sjellur çmimet me te rendsishme ne komunen e Vitis!”, thuhet në njoftim.

Të ngjajshme