Kastrati: Diaspora na bën bashkë përherë

 Kastrati: Diaspora na bën bashkë përherë

Kamenicë – Koncerti dhe mbrëmja e rapsodëve tanë, në mirëpritje të bashkatdhetarëve ka shkruar Qëndron Kastrati.

Kreu i Kamenicës ka shkruar fjalë të mëdha për diasporën. “Koncerti dhe mbrëmja e rapsodëve tanë, në mirëpritje të bashkatdhetarëve” ka shkruar Qëndron Kastrati.

“Pushime të mbara” ka nënvizuar Kastrati.

Të ngjajshme