Gjilan | ??????? ?????????? ????ë???? për pensionerët e qytetit

 Gjilan | ??????? ?????????? ????ë???? për pensionerët e qytetit

Drejtoria për Shëndetësi në Gjilan, përmes një komunikate ka treguar se me kërkesë të kryetari Hyseni, nga sot e tutje, njëherë në javë në qendrën e pensionerëve do të ofrohet kontrolla mjeksësore.

Kontrollat për pensionerët do të bëhen nga punëtorët shëndetësor të QKMF-së në Gjilan, do të bëhet matja e tensionit, oksigjenit, pulsit dhe diagnostifikuese përmes otoskopit/kontrollimi i veshëve etj.

?Rikthyem kontrollat mjekësore për pensionerët e qytetit tonë

Mosha e tretë, kerkon vëmendjen e duhur institucionale, e veçmas të institucioneve shëndetësore.

Me kërkesën e kryetarit të Komunës z. Alban Hyseni nga sot e tutje, një herë në javë, në qendrën e pensionerëve, do të ofrohen kontrollat mjekësore bazike, nga punëtorët shëndetësor të QKMF-së.

?Matja e tensionit
?Matja e oksigjenit
?Matja e pulsit
?Metoda diagnostifikuese përmes otoskopit/kontrollimi i veshëve etj…

Punë të mira po bëjmë! 

Të ngjajshme