Filmi “Shkolla” me vendngjarje në fshatin Dobërçan

 Filmi “Shkolla” me vendngjarje në fshatin Dobërçan

Filmi “Shkolla” me vendngjarje në fshatin Dobërçan, Fitoi çmimin për filmin më të mirë dokumentar të shkurtër në janar 2022, në Festivalin Anatolian Film Awards, Istanbul Türkiye!

Protagoniste kryesore e këtij filmi është nxënësja e shkollës “Nazim Hikmet” në Dobërçan, Hilal (Berat) Dindar, të cilën e përgëzojmë për këtë sukses, si dhe i dëshirojmë suksese edhe në të ardhmen!

Në linkun në vazhdim mund ta gjeni një pjesë të shkurtër të filmit:

Të ngjajshme