Elsa Nikoci e pesta e Europës U-15

 Elsa Nikoci e pesta e Europës U-15

Në luftë për vëndin e tretë në kategorin deri 42 kg, Elsa Nikoci nuk ia doli ndaj Szonja Nemth, në fund duke e përfunduar Evropianin në vendin e pestë.
Marr parasysh faktin që Elsa Nikoci është vetëm 14 vjeç dhe debutuese në Evropianin U-15, kjo është arritje e jashtëzakonshme për atë!
Ndërkohë, Lonisa Reka, Jon Ramadani dhe Amar Maolli, treguan lufëtra të mira por nuk patën sukses.

Të ngjajshme