Eliona Ajvazi & Endrit Spahiu shpallen më të mirët në festivalin “Opoja Vallëzon”

 Eliona Ajvazi & Endrit Spahiu shpallen më të mirët në festivalin “Opoja Vallëzon”

Dyshja më e mirë në Festivalin Mbarëkombëtarë i mbajtur në Bresanë të Opojës shpallen dyshja Eliona Ajvazi & Endrit Spahiu nga Ansambli Këngëve dhe Valleve “Zëri Kamenicës”.

Të ngjajshme