???????? ?????? ???? me rastin e Festës së 8 Marsit ditës së Gruas, organizon mbrëmje festive për Zonja dhe Zonjusha

 ???????? ?????? ???? me rastin e Festës së 8 Marsit ditës së Gruas, organizon mbrëmje festive për Zonja dhe Zonjusha

Dita Ndërkombëtare e Gruas është 8 Marsi, e cila festohet nëpërmjet aktiviteteve të shumta.

Me rastin e festës së 8 Marsit, ditës së Nënave, Motrave, Grave, në Reataurant “Victoria Palace Crep“ do të organizohet një mega mbrëmje muzikore për nder të 8 Marsit ku ju argëtojnë 100% live këta këngëtarë të mirënjohur :

Labinot Rexha

Shkelqim Kosova

Nazmije Demolli

Sint-Koni

Për këtë fest rezervimi është i obliguar, për informata thirrni në këta numra telit:


+383 43 531 112

+383 049 590 029

+383 045 380 002

+41 76 438 80 56

Të ngjajshme