?? ??????? ?? ??????? ?????ë??????? ?? ???ë? ??????ë

 ?? ??????? ?? ??????? ?????ë??????? ?? ???ë? ??????ë

Sport Club Gjilani komunikon mbylljen e bashkëpunimit me futbollistët Arion Ymeri, Fabjan Beqja, Besart Krivanjeva dhe Agustin Torassa.

Klubi falenderon publikisht gjithë futbollistët për angazhimin dhe kontributin e dhënë me fanellën “kuqebardh”, duke u dëshiruar njëherit fat dhe sukses në karrierën sportive. /zerogjasht/.

Të ngjajshme