?????????? ??????? me rastin e Festës së 8 Marsit ditës së Gruas, organizon mbrëmje muzikore

 ?????????? ??????? me rastin e Festës së 8 Marsit ditës së Gruas, organizon mbrëmje muzikore

Dita Ndërkombëtare e Gruas është 8 Marsi, e cila festohet nëpërmjet aktiviteteve të shumta.

Me rastin e festës së 8 Marsit, ditës së Nënave, Motrave, Grave, në Reataurant Restaurant PARAJSA“ do të organizohet një mega mbrëmje muzikore për nder të 8 Marsit ku ju argëtojnë 100% live këngëtari i mirënjohur gjilanas Dritëro Shaqiri dhe GIZIGROUP Tarabuka.

Për këtë fest rezervimi është i obliguar, për informata thirrni në këta numra telit:

+383 44154225

+383 44144735

+383 44144140

Të ngjajshme