?ë???? ?? ???ë???ë ?????? ??????? ? ???????? ?ë ??????

 ?ë???? ?? ???ë???ë ?????? ??????? ? ???????? ?ë ??????

Në vitet 1970-1990, Gjilani njihej si një prej komunave me më së shumti zhvillim ekonomik dhe funksiononin mbi tetë fabrika dhe shumë ndërmarrje të tjera fitimprurëse.

Në fabrikën e Baterive në Gjilan ishin të punësuar 1.200 punëtorë./zerogjasht/.

Të ngjajshme