?ë???? ?? ???ë???ë ?????? ????? ? ????????

 ?ë???? ?? ???ë???ë ?????? ????? ? ????????

Në vitet 1970-1990, Gjilani njihej si një prej komunave me më së shumti zhvillim ekonomik dhe funksiononin mbi tetë fabrika dhe shumë ndërmarrje të tjera fitimprurëse.

Postën e Gjilanit ishin të punësuar 189 punëtorë./zerogjasht/.

Të ngjajshme