?ë???? ?? ?????, ?????? ??? ????ë ?? ???????

 ?ë???? ?? ?????, ?????? ??? ????ë ?? ???????

Sipas regjistrimit të vitit 2011, Qyteti i Gjilanit përbëhet prej njëmbëdhjetë lagjeve, pesë shesheve dhe ka 149 rrugë të emërtuara. /zerogjasht/

Të ngjajshme