???? ë???ë ??. ????? ???????????

 ???? ë???ë ??. ????? ???????????

Dr.Deart Parashtica është Mjek i Përgjithshëm dhe Specializant i Gastroenterologjisë.

  • Kreu fakultetin e mjekësisë së përgjithshme në Prishtinë, ku dhe ka vazhduar shkollimin specialistik në Klinikën e Gastroenterologjisë për 5 vite me radhë.
  • Prej 2019, punon si Mjek i Përgjithshëm në klinikën “Diagnoza” në Gjilan.
  • Prej 2020, ka punuar në Qendrën e Mjekësisë Urgjente në Prishtinë.
  • Vullnetar në qendrën e thirrjeve IKSHPK për menaxhimin e pandemisë COVID-19.
  • Pjesëmarrëse në shumë kongrese dhe simpoziume shkencore brenda dhe jashtë vendit.
  • Kryen të gjitha shërbimet nga domeni i Mjekësisë Familjare.

Për informata, telefononi: +383 (0)49 235 444

Burimi:/ Diagnozagjilan/

Të ngjajshme