?????? ?. ???? ? ??????? ?ë??ë ?ë?ë? ?? ?????? “???? ???”

 ?????? ?. ???? ? ??????? ?ë??ë ?ë?ë? ?? ?????? “???? ???”

“E kam marrë një laps edhe një copë letër për me shkru për nanën për gjënë më të shtrejtën…”, kështu fillon kënga që Gramos M. Daku i kushton nënës, transmeton portali zerogjasht.

 Daku e kujton me mall nënën e tij dhe e shpreh edhe përmes këngës.

Këngëtari gjilanas Gramos M. Daku ka interpretuar me pasion këngën dhe eshte pritur shumë mirë deri më tani. Në rrjetet sociale shihet se ka edhe përkrahjen e miqve të tij. /zerogjasht/.

Muzika dhe Orkestrimi: Creative Studio Xheki

Klarinet: Armend Behluli

Teksti: Gramos Daku

Video: Produksioni Dea Gjilan.

Kliko linkun për të dëgjuar këngën në YouTube:

Të ngjajshme