???? ??? sjell projektin e ri muzikor “???????/???? ?? ?????” (Video)

 ???? ??? sjell projektin e ri muzikor “???????/???? ?? ?????”  (Video)

COLD EMI nga Prishtina ka ardhur me një projekt të ri muzikor. Kënga më e re nga COLD EMI mban titullin “KAMIKAZ/KUSH KA THON?” dhe u kompletua edhe nga ana vizuale.

? Produced by: ??????

? Directed by : ????

? DOP :????? ???????

? Music by: ?????? (Kush Ka Thon)

? Lyrics by: ???? ???

✔️ Published by : ?-???????®

COLD EMI së fundmi ka lansuar projektin e ri muzikor në kanalin zyrtar në Youtube me titull “KAMIKAZ/KUSH KA THON?” të cilën mund ta dëgjoni duke klikuar link-un që gjendet më poshtë:

Të ngjajshme