??. ????? ??????? nga Gjilani, njëri nga Oftalmologët më të mirë që ka Kosova

 ??. ????? ??????? nga Gjilani, njëri nga Oftalmologët më të mirë që ka Kosova

Dr.Maliq Bajrami ka përfunduar  Fakultetin e Mjekësisë në Prishtinë më 1984, ndërsa specializimin nga ana e Oftalmologjisë më 1993 në Beograd.

 Bajrami është pjesë aktive në shumë kongrese ndërkombtare dhe simpoziume brenda dhe jashtë vendit, dhe mbi 30 vite përvojë si oftalmolog.

 Është anëtar i komisionit mjekësor për dhënjen e çertifikatave për patent shofer.

Prej vitit 2010 punon në Spitalin e Përgjithshëm në Gjilan si shef në repartin e Oftalmologjisë dhe në Poliklinikën “Diagnoza” në Gjilan.

Të ngjajshme