Viti/Komiteti për Arsim Kulturë Rini e Sport zgjodhi kryesues të tij, Musli Nezirin

 Viti/Komiteti për Arsim Kulturë Rini e Sport zgjodhi kryesues të tij, Musli Nezirin

Në Viti është mbajtur mbledhja e parë e rregullt e Komitetit për Kulturë, Rini dhe Sport.

Në këtë takim i pranishëm ishte edhe kryesuesi i Kuvendit Komunal të Vitisë, Bekim Azizi i cili u uroi punë të mbarë këtij komiteti të ri që sapo ka filluar punën.

Gjatë këtij takimi anëtarët e këtij komiteti me shumicë votash zgjodhën kryesues të tij, Musli Nezirin.

Të ngjajshme