Viti | ?????????? ?ë? ??????? ?ë ??ë ?????????? dhe disa gjësende tjera me vlerë

 Viti | ?????????? ?ë? ??????? ?ë ??ë ?????????? dhe disa gjësende tjera me vlerë

Pas një pune hetimore nga policia në Viti është arritur që të identifikohet dhe të arrestohet personi i dyshuar për një vjedhje të rëndë, bëhet e ditur përmes raportit prej 24 orësh nga policia.

Thuhet se i njejti ditë më parë kishte depërtuar me forcë në shtëpinë e  nje qytetari, me c’rast kishte vjedhur një televizor dhe disa gjësende tjera me vlerë.

Të ngjajshme