Varrimi i Dr.Mevlyde Ilazi bëhet nëser

 Varrimi i Dr.Mevlyde Ilazi bëhet nëser

Mevlyde Iljazi ka punuar si gjinekologe në spitalin e Gjilanit e po ashtu edhe në klinikë private.

Lajmin për vdekjen e saj e kanë bërë familjarë të saj.

“Njoftim mortor! Te nderuar familjar dhe miq, ju njoftojme se sot me 01.08.2021 ka nderruar jete nena jone Dr.Mevlyde Ilijazi. Varrimi do te behet neser ndersa per kohen ju njoftojmë”, ka shkruar në Facebook vajza e saj.

Të ngjajshme