Valon Syla kritika për Qeverinë: A u ngitë VV? Nginu edhe këtë pushim

 Valon Syla kritika për Qeverinë: A u ngitë VV? Nginu edhe këtë pushim

Analisti politik, Valon Syla, ka kritikuar Qeverinë Kurti e cila sipas tij po i bën gati tre vite në pushtet dhe ende nuk ka realizuar ndonjë projekt madhor.

“As në ekonomi, as në energjetikë, as në infrastrukturë e as në edukim”, shkruan ai.

Ai përmend edhe sanksionet nga SHBA-të dhe BE-ja.

Postimi i plotë:

As në ekonomi, as në energjetikë, as në infrastrukturë e as në edukim.

Plus na rrasi në Sankcione nga Amerika dhe BE. A u ngitë Vetëvendosje? Nginu edhe këtë pushim.

Të ngjajshme