Uzunaliq tronditet nga lajmi tragjik: Arzia ishte krijesa më e dashur që kam njohur

 Uzunaliq tronditet nga lajmi tragjik: Arzia ishte krijesa më e dashur që kam njohur

Ndonëse me moshë ishte shumë më e re, Arzie Nuhiu, e cila u gjet sot e vdekur, mike të zemrës e kishte Makfire Uzunaliq, me të cilën e ndanin edhe portretin e profilit.

Lajmi për vdekjen e hershme të Arzies e ka tronditur tej mase pensionisten Uzunaliq, një aktiviste e të drejtave të grave dhe pensionistëve.

“Lajm i hidhur dhe trondites per familjen, për mua, për Ilazin, miqtë, dashamirët dhe rinine gjilanase!

Iku nga jeta e reja Arzie Nuhiu!

Nje e re plot entuziazem, pozitivitet dhe optimizem. Nje e re me vlera te larta humane, njerezore, bujare dhe fisnike.

Sjelljet e saj modeste, e gatshme per humanitet me shume sinqeritet dhe dashuri ndaj te afermeve, miqeve dhe dashamireve do te lene gjurme te paslyeshme tek te gjithe ata qe e njohen dhe e dashten.

Per mua dhe Ilasin eshte nje goditje e rende. E dashtem dhe konsideruam si pjese perberse te familjes dhe si femije tone.

Trupi dhe Shpirti i saj i njome dhe i sinqert u prehte ne lule te Parajsit dhe afer priderve te saj qe shume i dashti dhe u kujdes per Ta!

Pusho e qete krijesa me e dashur qe njoha dhe pata nje miqesi prinderore me te!”

Të ngjajshme