U pensionua mësuesi Sabit Kurteshi

 U pensionua mësuesi Sabit Kurteshi

Dje u pensionua mësuesi Sabit Kurteshi.

Mësuesi Sabit ka punuar në shkollen fillore “Selami Hallaqi” në Gjilan për më shumë se 30 vjet pune.

Stafi i portalit Zerogjasht i uron z.Sabit Kurteshit jetë të gjatë, shëndet dhe gjitha të mirat në jetën pas pensionimit!.

Të ngjajshme