Komuna e Kamenicës bëhet me vetura të reja

 Komuna e Kamenicës bëhet me vetura të reja

Sipas njoftimit nga faqja zyrtare e Komunës së Kame icës, mësohet se janë blerë 3 vetura të reja kualitative për nevojat institucionale.

“Nga sot këto tri vetura do të jenë në shërbim të zyrtarëve komunal”, shkruan faqja.

“Komuna e Kamenicës është furnizuar me tre vetura të reja, të cilat do të shërbejnë për kryerjen e punëve dhe përfaqësimeve zyrtare”, thuhet më tej në njoftim.

Vlera e këtij investimi është 49,500.00€.

Të ngjajshme