Tejkaloi shpejtësinë, ja çka i ndodhi kosovarit nga Policia

 Tejkaloi shpejtësinë, ja çka i ndodhi kosovarit nga Policia

Policia ka gjobitur një person i cili gjatë drejtimit të veturës ka tejkaluar shpejtësinë në autostradën “Ibrahim Rugova”.

Sipas njoftimit nga Policia, përveç gjobës 300 euro, atij i janë shqiptuar tri pikë negative dhe i është ndaluar vozitja për tre muaj.

“Në zonën ku kufizimi i shpejtësisë është 100 km/h identifikohet shoferi duke drejtuar mjetin me 193 km/h (gjobitet me 300€, 3 pikë negative dhe 3 muaj i ndalohet drejtimi i mjetit me veprim motorik). Do të vazhdojmë me ndërmarrjen e masave dhe veprimeve policore ndaj kundërvajtësve të ndryshëm të cilët rrezikojnë sigurinë në trafikun rrugor”, thuhet në njoftim.

Të ngjajshme