Studenti nga Gjilani, Laurit Hafizi zgjidhet ??????? i Këshillit Studentor të Fakultetit të Ndërtimtarisë

 Studenti nga Gjilani, Laurit Hafizi zgjidhet ??????? i Këshillit Studentor të Fakultetit të Ndërtimtarisë

Laurit Hafizi, student nga Gjilani në Fakultetin Teknik i departamentit të Konstruksioneve, dhe njihet si një student i dalluar e vizionar, me energji e potencial, premtues dhe i përkushtuar ndaj obligimive dhe përgjegjësive që merr përsipër!

është zgjedhur kryetar i Këshillit Studentor të Fakultetit të Ndërtimtarisë. Pas zgjedhjes në këtë detyrë, studenti Laurit Hafizi është zotur se do t’i qëndrojë besnik idealeve dhe qëllimeve të tija, që të punojë në të mirën e studentëve. /kryelajmi.com/.

Të ngjajshme