Shefi i grupit të LDK-së në Gjilan, Avdyl Aliu thotë: Po më vjen dyshimi a është 31 Mars apo 1 Prill!

 Shefi i grupit të LDK-së në Gjilan, Avdyl Aliu thotë: Po më vjen dyshimi a është 31 Mars apo 1 Prill!

Postimi i plotë i tij në facebook:

Kur po i ndëgjojmë shifrat që po i përmend qeverisja e re komunale me 31 mars në seancën e Kuvendit Komunal në lidhje me borxhet si dhe mbulesat dhe arsyetimet që po mundohen t’i gjejnë në lidhje me skandalet financiare të këtyre ditëve, po më vjen dyshimi a është 31 Mars apo 1 Prill!

Të ngjajshme