Sa qen shihni në foto tregon moshën tuaj aktuale

 Sa qen shihni në foto tregon moshën tuaj aktuale

E vetmja gjë që duhet të bësh është të shikoni foton dhe pa u menduar shumë, të thoni sa qen po shihni.

Numri minimal i qenëve që njerëzit shohin është katër, ndërsa disa shohin deri në shtatë. Ata që shohin shtatë prej tyre në foto janë shumë të rinj në zemër dhe mosha e tyre mendore është dhjetë deri në njëzet vjet.

Ja se çfarë thonë numrat:

Katër

Mosha mendore e një personi që sheh katër qen është 20-25 vjeç. Këta njerëz janë artistë dhe e duan një libër të mirë. Ata nuk u pëlqen shumë zhurma, por kjo është arsyeja pse kënaqen duke pirë kafe në një kafene.

Pesë

Kjo shifër tregon se truri i një personi është midis 25 dhe 30-vjeç. Njerëzit që shohin kaq shumë qen nuk u pëlqejnë gjërat e komplikuara, kanë një rreth të vogël miqsh të vërtetë dhe nuk bien shpesh në telashe.

Gjashtë

Njerëzit që shohin gjashtë qen kanë një moshë mendore midis 30 dhe 40-vjeç. Ata janë të qëndrueshëm dhe qëndrojnë të vendosur në tokë, dhe miqtë shpesh kërkojnë këshillat e tyre.

Shtatë

Ata që shohin shtatë qentë janë ende fëmijë në zemër. Mosha e tyre mendore është midis 10 dhe 20-vjeç. Kjo vetëm do të thotë se ata janë naivë, të thjeshtë dhe të mirë.

Të ngjajshme