Rektori shpërblen me mirënjohje studenten Melisa Ibrahimi, për sukseset në gara ndërkombëtare për interpretim në piano

 Rektori shpërblen me mirënjohje studenten Melisa Ibrahimi, për sukseset në gara ndërkombëtare për interpretim në piano

Për suksesin e jashtëzakonshëm në garat ndërkombëtare për interpretim në piano, rektori i Universitetit të Prishtinës, prof. dr Qerim Qerimi, ka shpërblyer sot me mirënjohje studenten Melisa Ibrahimi.

Gjatë kësaj ceremonie simbolike, Rektori e shprehu mirënjohjen e institucionit, për arritjet e Melises dhe për përfaqësimin që po i bënë UP-së. “Kjo është një fitore kolektive dhe një dëshmi shtesë e cilësisë së Universiteti të Prishtinës, e mbi të gjitha një shembull se si monitorimi nga profesorët nxjerr në pah talente të studentëve, të cilët shndërrohen edhe në shembuj për të tjerët”, tha Rektori.  

E studentja fituese, Melisa Ibrahimi, u shpreh e nderuar për çmimin e pranuar nga ana e UP-së. Ndonëse u theksua që ajo ka marrë një numër të madh dhe të rëndësishëm të çmimeve, Melisa tha që kjo mirënjohje e ndarë nga UP-ja është e veçantë për të. Melisa falënderoi edhe profesoreshën e saj, Alberta Tronin, për mbështetjen qe i ka dhënë në vazhdimësi.

Rektori Qerimi i ndau mirënjohje edhe profesoreshës Troni, me motivacion: për punë të palodhshme dhe udhëheqje të suksesshme të studentes Melisa Ibrahimi.

Melisa së fundi është shpërblyer me “Çmimin e Artë” në garën “Franz Schubert International Music Competition 2023”.

Të ngjajshme