Rajoni i Gjilanit | Për një javë ???ë ???????? ??? ???? ????ë?????ë? në trafikun rrugor

 Rajoni i Gjilanit | Për një javë ???ë ???????? ??? ???? ????ë?????ë? në trafikun rrugor

Policia në Gjilan, gjatë periudhës kohore 24.03.2023-30.03.2023 në vazhdën e implementim i planeve operative “Siguria në trafikun rrugor’’ dhe “Sezoni dimëror” ka realizuar aktivitete në zonën e përgjegjësisë që mbulon shtatë komuna.

Gjatë kësaj periudhe janë shqiptuar 1327 gjoba për kundërvajtësit të cilët kanë rënë ndesh me ligjin për rregullat e trafikut rrugor.

Të ngjajshme