Podujevë | ?????????? ??ë ??????, ???????? ????????? ???? të ish të dashurës së tij

 Podujevë | ?????????? ??ë ??????, ???????? ????????? ???? të ish të dashurës së tij

Një rast i “keqpërdorimit të fëmijëve në pornografi” është raportuar dje në Podujevë.

Policia e Kosovës ka arrestuar një person të dyshimtë pasi që ka publikuar një foto nudo të ish të dashurës së tij.

Me vendim të prokurorit, pas intervistimit i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

Të ngjajshme