Pensionohet Zijavere Idrizi punëtore e administratës në UKZ

 Pensionohet Zijavere Idrizi punëtore e administratës në UKZ

Zijavere Idrizi punëtore me përvojë 40 vjeçare si zyrtare në Shërbimin e Studentëve është pensionuar.

Për këtë gjatë ditës së sotme, u organizua një koktej rasti në të cilën mori pjesë familjarë të saj dhe punëtorët administrativ.

Sekretari i Përgjithshëm Vaxhid Sadriu ka çmuar lartë punën e zonjës Zijavere, ku edhe ka falënderuar atë për kontributin e saj gjatë këtyre viteve, duke i uruar shëndet të mirë e pension të rehatshëm pranë̈ familjes.

Të ngjajshme