Pensionohet mësimdhënësi Ismet Hysku

 Pensionohet mësimdhënësi Ismet Hysku

Me rastin e pensionimit të mësimdhënësit Ismet Hysku, kryetari I komunës Sokol Haliti, ka organizuar një pritje, me që rast e ka falënderuar për punën dhe angazhimin e tij, për dekada të tëra. Për kontributin dhe përkushtimin e tij në edukimin e shumë brezave si mësimdhënës në shkollën fillore “dëshmorët e Lubishtës” në Lubisht, Ismet Hyskut i’u nda një mirënjohje nga kryetari Haliti dhe drejtoresha e Arsimit Fatbardha Emini.

Të ngjajshme