Pensionohet drejtori i Qendrës për Aftësim Profesional në Gjilan, Burhan Selmani

 Pensionohet drejtori i Qendrës për Aftësim Profesional në Gjilan, Burhan Selmani

Sot më datë: 09.05.2023 (e martë) doli në pension Drejtori i Qendrës për Aftësime Profesionale (QAP), në Gjilan, Burhan Selmani.“Falënderojmë për angazhimin dhe kontributin mbi 20 vjeçar në ngritjen dhe zhvillimin e Aftësimit Profesional në Republikën e Kosovës”, urojnë kolegët e tij.

Stafi i portalit zerogjasht i uron ditëlindjen e 65-të dhe pensionimin, drejtorit Burhan Selmani!

Të ngjajshme