Pensionohet ???? ???????, arkëtari kryesor i KRU “Hidromorava”sh.a në Gjilan

 Pensionohet ???? ???????, arkëtari kryesor i KRU “Hidromorava”sh.a në Gjilan

Ky është postimi në facebook nga KRU “Hidromorave” SH.A-Gjilan:

Gjilan, 09 Maj 2023- Del në pension arkëtari kryesor i KRU “Hidromorava” sh.a në Gjilan, Nebi Xhelili.

Pas një periudhe 22 vjeqare të punës në Kompanin Rajonale të Ujësjellësit “Hidromorava” sh.a në Gjilan, del në pension puntori Nebi Xhelili.

Z.Nebiu si punëtor i KRU “Hidromorava” sh.a në Gjilan, gjatë gjithë vitev punoi me ndershmëri dhe angazhim maksimal në pozitën e arkëtarit kryesor të kompanis, ai nga i gjithë stafi është dalluar për urtësinë dhe përkushtimin e tijë në punë.

Gjatë ceremonisë së pensionimit stafi i KRU “Hidromorava” sh.a në Gjilan, shprehën mirënjohje dhe vetëm fjalë miradije duke e vlerësuar lart kontributin e z.Nebiu, për punën e bërë ndër vite.

Stafi i KRU”Hidromorava” sh.a në Gjilan, më mirënjohje dhe respekt i’a uron edhe njëherë pensionimin duke i dëshiruar shëndet, jetë të gjatë dhe pensionim të këndshëm.

Jetofsh gjatë Nebi Xhelili , shpresojmë të kemi sa më shumë punëtorë të zellshëm si ju!

Me respekt

KRU “Hidromorava” SH.A – Gjilan

Të ngjajshme