Nuk ndalet kontrabanda në Anamoravë

 Nuk ndalet kontrabanda në Anamoravë

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit ka ndaluar dy (2) persona, për veprat penale “Kontrabandimi i mallrave” dhe “Lëndimi i rëndë trupor”.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur pesë (5) aktakuza kundër pesë (5) personave, për këto vepra penale:
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Dhuna në familje”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Kontrabandimi i mallrave”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Lëndimi i lehtë trupor’’,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Shkaktimi i rrezikut të përgjithshëm”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Keqpërdorimi dhe mashtrimi në prokurim publik’’ dhe “Rastet e posaçme të falsifikimit të dokumenteve”./rajonipress/

Të ngjajshme