Novobërdë | Në fshatin ??????? ?????? ??????? para të gatshme

 Novobërdë | Në fshatin ??????? ?????? ??????? para të gatshme

Në fshatin Bostane të Novobërdës është raportuar se persona të panjohur me forcë kanë depërtuar në një objekt dhe nga aty kanë vjedhur para të gatshme.

Në lidhje me rastin është intervistuar i dyshuari mashkull kosovar i mitur dhe me vendim të prokurorit, është liruar në procedurë të rregullt njoftoi policia e Kosovës.

Të ngjajshme