Njihuni me 20 vjeçarin Dj Plisi, mjaft i kërkuar kudo

 Njihuni me 20 vjeçarin Dj Plisi, mjaft i kërkuar kudo

E njohin të gjithë si Dj. Plisi por emri i tij i vërtetë është Blertan Mesko. I apasionuar pas muzikën është një nga DJ më të kërkuar në Diasporë e me plot ftesa dhe në Kosovë. Dj. Plisi me origjinë është nga Prizreni i bilukur por jeton në kantonin St. Galle në Zvicër dhe është vetëm 20 vjeç. Nëse e pyet se cilët janë artistët e tij të preferuar e që i pëlqen të miksojë e të luaj muzikën e tyre ai ka dy emra Gold Ag dhe Unikatin pasi ka një arsye të fortë ai është një i ri talent dhe miaft patriot. Ai ka shumë remex që i ka kombinuar me mjaft mjeshtëri ndërsa jo vetëm në Zvicër luan muzikë atje ku dhe jeton por ka ftesa edhe koncerte plot në Austri dhe Gjermani. Plani i tij më i afërt janë këto ditë do të jetë për të pêrformuar në Kosovë me disa ftesa që ka në Prizren e Pejë etj e më pas në dimër planifikon të udhëtojë me babain e tij në Amerikë dhe ku e presin disa super mbrëmje. Ndërsa ka luajtur muzikë së bashku me Asim Gashi, Gjiko, Melinda, Shkurte Gashi e Mc Beka ku me këta artistë ka dhe bashkëpunim shumë të mirë. Kudo që të jetë i shkruar emri i Dj. PLISI duhet të shkoni patjetër për tu kënaqur me muzikën e tij.

Të ngjajshme